Bright Festival Geleen

Branding

Bright Festival

Stap in de wondere wereld van innovatie, circulariteit en duurzaamheid. Bright Festival in Geleen is een evenement waarop je op ontdekking kan gaan naar circulariteit. Bij Citral zijn we tijdens dit event verantwoordelijk voor de video- & fotografische content en zijn we druk bezig om een styleguide op te zetten voor de volgende edities.

Styleguide

Momenteel werken we hard aan de content voor Bright Festival. Tijdens het festival moeten banners, t-shirts, potloden en flyers ontworpen worden om het Festival actief te promoten. Naast de fysieke content werken we ook hard aan de digitale content, waarbij we zorgen voor Social Media onderhoud en ontwerp van digitale fylers.

 • 1. Ontwerp nieuwe styleguide

 • 2. Herkenbare huisstijl

 • 3. Festival en circulariteit gecombineerd

 • Logo Bright Festival

  Summary

  Voor Bright Festival was het belangrijk dat de digitale content, als de fysieke content beschikt over een herkenbare huisstijl, die overal terug kan komen. Zo wordt de lijn van de huidige styleguide op alle ontwerpen doorgetrokken.

  Naast het grafisch ontwerp zijn we ook verantwoordelijk voor de videografische content en motion graphics, om de after movies in een uniek jasje te stoppen.

  Drukwerk

  Grafisch ontwerp

  Fotografie

  Videografie

  Aftermovies

  Speciaal uitgelicht voor jou...

  Laten we samen bouwen aan de toekomst

  Kennismaken? Leuk, we ontvangen je graag. Klik op de knop hiernaast en neem contact met ons op.