Zwangerschaps fotografie

Branding

JØST Music

JØST is een singer/songwriter die in samenwerking met Universal Music Group zijn muziek publiseert. JØST focust zich voornamelijk op de POP en EDM scene waarbij hij invloeden van Rock, Hip Hop en R&B probeert te combineren. Gekenmerkt met poëtische lyrics en melodiën werkt JØST zijn weg naar de top.

Branding guidelines

Een logo creëren die meteen opvalt en toch voldoende onderscheidend is, met marketing- en visueel potentieel... Daarnaast is het belangrijk dat het logo past bij het genre, waarbij gebruik van sierlijke letterst en herkenbaarheid het belangrijkste is.

 • 1. Makkelijk te onthouden

 • 2. Visueel & Marketing potentie

 • 3. Simpel met een speels font

 • Logo ontwerp Jost

  Summary

  Voor artiesten is herkenbaarheid een van de belangrijkste aspecten. Hierbij moet de stijl van het logo overeenkomen met het genre van de artiest en is het noodzakelijk om niet teveel aan het logo toe te voegen. Hierbij geldt Less is More als grootste regel.

  De Ø in het logo kan gebruikt worden als marketing aspect, beeldmerk en herkenbaarheid tijdens evenementen. Door de Ø als embleem te gebruiken kan JØST heel veel kanten op.

  Herkenbaar logo

  Sierlijk en herkenbaar

  Past bij het genre

  Marketing potentie

  Less is More

  "Het was een hele fijne samenwerking met Citral Studios. Ze hebben voor mij een herkenbaar logo gemaakt die perfect past binnen de stijl die ik voor ogen had."

  Speciaal uitgelicht voor jou...

  Laten we samen bouwen aan de toekomst

  Kennismaken? Leuk, we ontvangen je graag. Klik op de knop hiernaast en neem contact met ons op.