Lees alles over ons nieuwe merk!

Lees alles over ons nieuwe merk!

Citral Studios

Scroll naar onder

Nieuwe visie, nieuw merk. Dit is onze nieuwe identiteit.

Het nieuwe beeldmerk van Citral Studios

Het nieuwe beeldmerk van Citral Studios.

Citral krijgt een nieuw gezicht. Een nieuwe stap voorwaarts. Een nieuw merk: Een frisse, vernieuwde merkidentiteit die staat voor onze creativiteit en kwaliteit.

Met trots introduceren we onze nieuwe branding, een weerspiegeling van onze groei. Deze herontworpen identiteit markeert een nieuw hoofdstuk in ons verhaal, waarbij we onze kernwaarden van commitment, creativity en customer focus centraal stellen.

De betekenis achter het logo

Het icoon, de viewfinder is opgedeeld in een 'C' en een handgeschreven 'S'.

Het icoon, de viewfinder is opgedeeld in een 'C' en een handgeschreven 'S'.

Ons vernieuwde logo start met de 'C', niet alleen een representatie van Citral, maar ook een symbool van onze kernprincipes. De 'C' staat voor Commitment, Creativity en Customer Focus.

De elegante, klassieke 'S' in ons logo staat voor de samensmelting tussen het traditionele en het moderne. Deze handgeschreven 'S' staat voor de persoonlijke, op maat gemaakte benadering die we in elk project brengen. Het benadrukt de flexibile en vloeiende storytelling, een kenmerk van Citral's unieke stijl. Deze letter verbindt ons met de rijke geschiedenis van cinematografie, terwijl het tegelijkertijd onze voortdurende ontwikkeling aan de moderne tijd weerspiegelt.

De Kracht van de Viewfinder

Het viewfinder-icoon in onze branding vertegenwoordigt onze visie om altijd door een creatieve lens te kijken. Dit symbool van traditionele cinematografie verbindt ons met onze roots, terwijl we vooruitkijken naar de toekomst van visuele storytelling.

Frame Your Story, Craft the Future

Onze nieuwe slogan vat perfect samen waar Citral voor staat: het kaderen van jouw verhaal en het vormgeven van de toekomst. Deze woorden weerspiegelen onze missie om elke klant te helpen hun unieke verhaal te vertellen op een manier die resoneert en inspireert.