Nieuwe samenwerking: Citral en HSG

Nieuwe samenwerking!

Citral en HSG

Scroll naar onder

Citral Studios blaast de frisse wind door HSG

Ruben en Gijs van Citral Studios voor hun locatie in Geleen.

Ruben en Gijs van Citral Studios voor hun Citral Studios locatie in Geleen.

Of het nu gaat om marketing, training, of bedrijfsvideo's, voor HSG gaan we topvideo's ontwikkelen die blijven spreken.

Citral Studios is trots om aan te kondigen dat we in 2024 de officiële videopartner worden van Synergy Hospitality Group (HSG). Deze samenwerking markeert de opwaardse trend die Citral in 2023 heeft ingezet en betekent een nieuwe fase in onze ontwikkeling om nieuwe merken tot leven te brengen.

Werken voor Diverse topmerken in binnen- en buitenland

HSG staat bekend om zijn topmerken Mise en Place, Stadsbrouwerij Maastricht, Staffable Payroll, BMCup, HotelloTOP en Q-staff. De expertise van Citral Studios in het vertellen van verhalen door middel van video zal de elk verhaal van deze merken op een unieke manier in beeld brengen. Wij geloven dat onze frisse blik en creatieve aanpak perfect aansluiten bij de dynamische en innovatieve mindset van HSG.

Wat brengt deze samenwerking?

Aftermovies en Promovideo's:

We zullen ons richten op het creëren van aftermovies en promovideo's. Deze video's zullen niet alleen evenementen en momenten vastleggen maar ook de essentie van elk merk belichten.

Bereik en engagement verhogen:

Video's zijn krachtige tools voor merkbewustzijn en klantbetrokkenheid. Deze samenwerking zal de online aanwezigheid van HSG's merken versterken, waardoor ze een breder publiek kunnen bereiken en diepgaander kunnen engageren.

Van concept tot creatie

Onze benadering van videoproductie is grondig en doordacht. We beginnen met een conceptuele fase, waarbij we nauw samenwerken met HSG om de kernboodschap van elk merk te begrijpen. Vervolgens stappen we over naar de productiefase, waar we hun visie tot leven te brengen. De postproductiefase is waar we de finishing touches aanbrengen, ervoor zorgend dat elke video de unieke sfeer en boodschap van het merk weerspiegelt.

Waarom Citral Studios?

Citral Studios, gelegen in het hart van de creatieve broedplaats Sjoenk in Sittard-Geleen, en is meer dan alleen een videoproductiebedrijf. We zijn een team van creatievelingen die gepassioneerd zijn over het vertellen van verhalen. Onze samenwerking met HSG is een natuurlijke uitbreiding van onze missie om merken te verfrissen en hun verhalen op een authentieke en impactvolle manier te vertellen.