Team Citral Studios

We mainly do what we say.

And we are good at it.

Scroll naar onder

Jouw visuele verhalen tot leven gebracht.

Bekijk onze uitgebreide portfolio en laat je inspireren door onze diverse projecten, die we met trots hebben gecreëerd voor tevreden klanten. Elk project is zorgvuldig gecreëerd om onze klanten tevredenheid te garanderen en hun verhalen op unieke wijze tot leven te brengen.

Of het nu gaat om het lanceren van een nieuw merk, het versterken van een boodschap, of het documenteren van een belangrijke gebeurtenis, onze portfolio biedt verschillende mogelijkheden. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen creëren? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Campagne Branding

Campagnevideo's

Van opvallende visuals tot meeslepende verhaallijnen: onze campagnevideo's zijn ontworpen om indruk te maken. Bij het creëren van onze video's streven we altijd naar het perfecte samenspel van creativiteit en doeltreffendheid. Elk detail wordt zorgvuldig uitgewerkt om de boodschap van uw merk of organisatie op een unieke en impactvolle manier over te brengen.

Gemeente Heerlen

Van Grijs naar Groen

Gemeente Heerlen

Van Grijs naar Groen

Event Branding

Aftermovies

Indrukwekkende aftermovies die de sfeer van jouw evenement vastleggen. Beleef de emoties en onvergetelijke momenten opnieuw met deze selectie aan video's. Onze aftermovies zijn meer dan alleen een terugblik, ze vangen de essentie van jouw evenement en laten je het gevoel herbeleven alsof je er weer middenin staat.

Event Video

Aftermovie BRIGHT Festival 2023

Centrummanagement Geleen

Glazen Huis Geleen 2022

Event Branding

Aftermovie BRIGHT Festival 2022

Heel Heerlen Beweegt

Aftermovie Koningsspelen 2022

Miserabel Band

MiseraBAL 2023

Testimonial Branding

Authentieke video's

Authentieke testimonial video's die jouw bedrijf op de kaart zetten. Ontdek de oprechte ervaringen en beoordelingen van jouw partners en klanten en combineer dit om je bedrijf beter vindbaar en geloofwaardiger te maken! Bij het creëren van onze testimonial video's streven we naar eerlijkheid en transparantie, zodat potentiële klanten een oprecht inzicht krijgen in de waarde en kwaliteit die jouw bedrijf biedt.

SVS Opleidingen & Gilde BT

Testimonial Software Gilde-BT

Product Branding

Productvideo's

Ontdek productvideo's die de essentie van innovatieve producten vastleggen. Stap in de wereld van functionaliteiten en unieke eigenschappen en herbeleef de kracht verschillende producten. Bij het creëren van deze video's streven we ernaar om de waarde en potentie van producten te demonstreren, zodat jouw klanten echt begrijpen waarom ze onmisbaar zijn.

JVO Wood Design

Bang & Olufsen Speaker Covers

Tony Chocolonely

Concept Ad

Gulpener Bier

Concept Ad

Nespresso

Concept Ad

Onze Partners

Bij Citral Studios hechten we enorm veel waarde aan een goede samenwerking en duidelijke communicatie. Als videoproductiebedrijf streven we ernaar om de essentie van elk bedrijf te doorgronden, zodat we dit kunnen vatten in een pakkend verhaal. Onze aanpak is als geen ander, we zijn als een kompas dat de juiste richting wijst. Ons team van creatieve experts staat klaar om samen met jou een onvergetelijke visuele reis te creëren. Bij Citral Studios zeggen we niet alleen wat we doen, maar doen we vooral wat we zeggen.

JVO Wood Design

Vijf Sterren review

Dankzij Citral Studios heb ik mijn bedrijf jvo3ddesign professioneler kunnen promoten door middel van productfoto’s en een productvideo. Na een prettig kennismakingsgesprek gekozen voor Citral Studios. Na afstemming van de wensen is er op korte termijn een mooi project opgeleverd. Eigenaren zijn prettig in omgang, luisteren naar je wensen, komen professioneel over en geven de juiste aandacht aan het project voor 100% resultaat. Kortom erg tevreden!

TV4Kids

Vijf Sterren review

Dit team maakt van de opnames een feestje! 30 Kids hebben genoten, acteurs waren op hun gemak en de opdrachtgever zeer tevreden! Benieuwd naar het eindresultaat!!

Greutsj

Vijf Sterren review

Jonge gasten die vakkundig te werk gaan. Ze hebben oog voor detail en bijpassende muziek. Ben echt super blij met de aftermovie van Greutsj. Kortom echte vaklui!

De Nieuwe Thermen

Vijf Sterren review

Citral Studios heeft bewezen een echte partner te zijn in samenwerken. Op de school waar ik werkzaam ben hebben zij samen met ons, de uitdaging om online onze info-avonden en Open Huis, opgepakt. Zowel in beeld- en geluidtechniek als in online-streamingdienst vaardigheid heeft Citral Studios onze kwaliteit op een hoger plan gebracht. Daarnaast zijn zij beiden persoonlijk een waardevolle energie in teamverband.

Inge Smits

Vijf Sterren review

Citral Studios is een super onderneming die hun beloftes ook waarmaken. Het zijn zeer gemotiveerde mannen die er alles aan doen om een geweldig resultaat neer te zetten. Zij leveren kwalitatief goed werk en weten goed waar ze mee bezig zijn. Ik zou hen in de toekomst zeker weer inschakelen!

Gemeente Heerlen
Stadslabs Sittard Geleen
CHILL
Gilde-BT
OVD Opleidingen
Musicdome
Beleef Je Loopbaan
Maastricht University